Skip to content Skip to footer
De Deco Loods is een unieke groothandel in decoratiematerialen en aanverwante artikelen, die op een vernieuwende, inspirerende en persoonlijk wijze haar klanten kennis wil laten maken met allerhande decoratiematerialen en hen mee wil nemen in de oneindige creatieve mogelijkheden.

wij verkopen creativiteit & sfeer!

Elke dag weer zijn onze medewerkers op zoek naar de meest originele en verrassende decoratiematerialen van de beste kwaliteit. Met deze decoratiematerialen creëren wij de meest uiteenlopende decorstukken om zo onze klanten continu te inspireren met verfrissende decoratie ideeën.

Ontelbare mogelijkheden. Onbegrensde creativiteit.

Decoratie, wij zijn er dol op! Met deze voorliefde voor decor zijn wij 5 jaar geleden gestart met De Deco Loods, dé plek waar u alles kunt vinden op het gebied van decoratiematerialen. Met volle passie en inzet doen wij elke dag ons best om onze klanten te blijven verrassen en inspireren.

Met ons uitzonderlijke en uitgebreide assortiment aan decoratiematerialen van hoge kwaliteit is geen enkel creatief idee onmogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis!

Onze ambities

Vanaf de oprichting van de Deco Loods in 2015, is het onze ambitie om de beste te zijn op het gebied van decoratie materialen en creatieve decoratieconcepten. Deze ambitie bepaalt ook onze volledige werkwijze in hoe wij onze decoratie materialen selecteren en inkopen.

Wij zoeken met groot plezier stad en land af voor de allerleukste, nieuwste en beste decoratie materialen om zo een groot assortiment aan unieke producten te kunnen samenstellen, die u nergens anders kunt vinden.