Skip to content Skip to footer

Herfst op tafel

49.05 excl btw

Herfst op tafel

Herfst op tafel is 60 cm breed in een steenmal van twee stenen.

Een mooie decoratie voor op een lange tafel met roest paddenstoelen.

€ 49,05 ex btw aan materialen.

Beschrijving

Herfst op tafel

Herfst op tafel is gemaakt in een dubbele steenmal met een breedte van 60cm. Met zijden bloemen en bladeren en een set van 2 Paddenstoelen roest.

Plaats de blokken in de bakken, en dek af met plat mos. Laat aan een kant de zijkant vrij, hier komt de batterij doosje te zitten. Knip de ijzeren pinnen van de paddenstoelen iets korter, dit doet u met een ijzer tang. 

Plaats de paddenstoelen waar u ze hebben wil. Knip nu de eikenblad tak in kleinere stukken. Doe een druppel lijm aan het uiteinde en steek deze door het plat mos in de oase.  

Neem nu de Palm mule, knip de uiteindes iets korter, doe er wat lijm aan en steek deze in de oase.  

Neem nu de oranje schelpen (cohinhas) en steek deze ook in de oase. De Hortensia knipt u eerst in 3 delen, De kortste twee stelen ontdoet u van de trosjes bloemen en blad. Deze plakt u met behulp van het lijmpistool in het mos. 

De grotere tros van de derde steel knipt u ook eraf, Deze trosjes zijn iets groter, ook deze verwerkt u met het lijmpistool in het mos. De blaadjes knipt u ook van elkaar en verwerkt deze in de buurt van de bloemen die u al geplakt heeft. 

Nu pakt u de eikeltjes tak en knip iedere tak in 2 delen. Buig de eikeltjes een beetje en steek deze ook weer her en der in het stuk. 

Als laatste doet u de verlichting. Plaats het doosje aan de zijkant in de bak. leid het snoer over de bodem van het stuk, tussen de bloemen en de bladeren door.

Geniet van u herfst decoratie!!

€ 49,05 ex btw aan materialen.